screenshot

Michelle Obama perfektno ‘skinula’ Beyoncein ‘Single ladies’: Ovaj duet morate vidjeti! (VIDEO)

Autor: A.P.

Ovaj Britanac je u svojoj emisiji imao razna velika imena poput Adele, Justin Biebera i Elton Johna. Epizoda koja nosi naziv ''Carpool Karaoke u Bijeloj kući'' počinje s Jamesovim dolaskom u Washington sve do rezidencije predsjednika.

Voditelj i glumac James Corden oduševio je javnost najnovijim izdanjem ”Carpool Karaoke’. Naime, voditelj Late Show-a ugostio je prvu američku damu Michelle Obamu.

Ovaj Britanac je u svojoj emisiji imao razna velika imena poput Adele, Justin Biebera i Elton Johna. Epizoda koja nosi naziv ”Carpool Karaoke u Bijeloj kući” počinje s Jamesovim dolaskom u Washington sve do rezidencije predsjednika.

Nije trebalo dugo da započne pjevanje s Michelle koja je sve sama i potencirala pitanjem: “Smeta li ti ako slušamo muziku? Rijetko slušam glazbu u autu. ” Michelle Obama koja će napustiti Bijelu kuću na kraju drugog mandata Baracka Obame priznala je kako joj je ovo tek drugi put da je sjela na suvozačko mjesto u automobilu.  A nakon toga stvari su se raspojasale, te su Corden i Obama zajednički otpjevali i otplesali Beyonceinu pjesmu ”Single ladies”.

A kako je to sve izgledalo možete pogledati u videu ispod:

U automobilu se nalazilo još jedno veliko ime. A riječ je o Missy Elliot koja je otpjevala ”This Is For My Girls”. Pogledajte veselo društvance u automobilu koje pjeva.




Autor:A.P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.