screenshoot

(VIDEO) Ona je muževu ljubavnicu brutalno pretukla!

Autor: Tea Šojat

Iako bi prvi na udaru trebao biti nevjerni muž, najčešće se žene okome na ljubavnicu, a u ovom slučaju žena je imala i pomoć prijateljica

Jedna je žena ostala bez odjeće nasred ulice kada ju je napala skupina žena srednjih godina optužujući je da je spavala sa suprugom jedne od njih.

Snimka napada objavljena je na kineskim društvenim mrežama te je pregledana nekoliko milijuna puta. Osumnjičena ljubavnica uhvaćena je na ulici, a žena koju je suprug navodno varao bila je s prijateljicama koje nisu imale milosti jer je prevarena žena ljubavnicu svoga muža odlučila naučiti lekciju.

Iako je nekoliko prolaznika pokušalo zaustaviti žene, to im nije uspjelo tako da je bespomoćna djevojka ostala bez odjeće, a ljute žene ostvarile su svoj naum i preljubnicu osramotile u javnosti.

Pogledajte video u nastakvu:

 

 




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.