Krule o poskupljenju struje: Sunce im užareno je*em viličarem istovaraju marendu, a ja nek potomažem struju na vjetar

Autor: Iva Međugorac

Osebujni Krule u svojem se stilu osvrnuo na poskupljenje struje.

Osebujan i šaljiv čak i u najtežim trenucima odlike su to koje karakteriziraju Jadranka Hodaka široj javnosti znanog pod pseudonimom Bloger Krule. U skladu sa svojim karakterom osebujni je bloger prokomentirao i poskupljenje struje objavljujući tim povodom status na popularnom Facebooku kojega prenosimo u cijelosti jer upravo on pogodio je ”u sridu” opisujući ovu problematiku.

-Od nove godine poskupljuje struja… vele od 50 do 100 kuna (znaci 150). Vele kako će se tim prilivom novaca poticati proizvodnja struje vjetrom… vodom… biomasom… suncem… sunce im žareno jebem.

Tolko im stalo do ekološki proizvedene struje da su buduću elektranu u Plominu isprojektirali na ugljen… ugljen krutejebo!!! Tamo bi gradili na ugljen a ja da potpomažem struju na vjetar… vodu… sunce… a majku vam jebem lopovsku. Gore u HEP-u 200 direktora… 400 tajnica… kad se svi prime za ruke, 3 puta opasaju zemlju. Službenih audija više neg u šeikove punice, vjetar ih jebo. Kad šalju po marendu, šalju ih trojicu… a sva trojica se šleperima vraćaju u firmu… viličarem istovaraju marendu. Kad se popisuje stanovništvo, popisivači 7 dana ostanu u HEP-u, kolko ih ima. Nitko zgradu ne napušta nebil otišao na makijato… nema ni potrebe kad su iz aparata za kavu iz lokalne birtije povukli makijatovod, direktno u upravu firme. Dok u brodogradilištima sirena označava kraj radnog vremena, njima Andrea Boceli pjeva uživo sa parkiralištu… i to onu “Time to say goodbye!”… svaki dan u 3 sata. Kad svi skupno krenu u zoološki vidjeti majmune… onda majmunima puste kompletnu trilogiju Gospodara prstenova jer treba 9 sati da se svi izredaju nebil se nagledali majmuna a film kad završi onda majmuni odu spavati a njih još 3 iljade viče da nisu došli nared i jel mogu doći sutra. Koliko ih ide na wc, na špagi vodokotlića visi zavezana vreća puna osigurača… nema smisla vući vodu svako malo… nek teče non stop. Kad se netko ženi, svi idu u svatove… jebi ga, svi su rođaci… zato im subota uvijek neradna.

A ja… ja nek potpomažem struju na vjetar… sunce… biomasu… bio ja dabogda gore u upravi, zavalio vam ga do krajnika.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.