Facebook

Ivica Kostelić fenomenalno promovira Lijepu Našu: Pogledajte video kojim poziva u Hrvatsku! (VIDEO)

Autor: dnevno.hr

Skijaš je otkrio je kako je video većinom snimao W. Nickerson.

Hrvatski skijaš Ivica Kostelić putem Facebooka objavio je video u kojem možemo vidjeti nekoliko njegovih prijatelja skijaša kako ljetuju i zabavljaju se na Mljetu. Ovo je odlična reklama za našu obalu.

“Mr. Croatia”, kako je Kostelić nazvao sebe u videu, snimao je šest dana ljetovanja u kojima je s prijateljima isprobao sve čari Mljeta.

”Ovdje je mali teaser za videe koje ću objavljivati na svom profilu. Imao sam zabavan tjedan na Mljetu koji je bio ispunjen smijehom i dobrim vibracijama. Hvala vam za lijep i nezaboravan odmor momci Christof Innerhofer , Petter Robertsson , Magnus Andersson , Mitja Valenčić , Mitja Dragšič , Cristian Deville , Manfred Moelgg , Jeffrey Frisch i Warner Nickerson”, napisao je Kostelić.

Obitelj Kostelić obožava Mljet i često promoviraju ljepote ovog otoka na društvenim mrežama. Nema sumnje da će Ivica Kostelić i njegova slavna ekipa ovim nizom videa učiniti zaista mnogo za promociju Hrvatske.

Skijaš je otkrio je kako je video većinom snimao W. Nickerson. Osim toga, najavio je kako novi video slijedi sutra.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.