screnshot yoztzbe

I VI MOŽETE SUDJELOVATI: ‘Igra prijestolja’ vraća se u Hrvatsku!

Autor: dnevno.hr

traže se žene starije od 18 godina visoke između 158 i 173 centimetara, te muškarci stariji od 20 godina visoki između 173 i 188 centimetara.

Šest godina je Dubrovnik  domaćin “Igri prijestolja”, a ekipa popularne serije po svemu sudeći ne planira tako brzo otići. Da će se sedma sezona uistinu snimati u Dubrovniku za Dubrovački dnevnik potvrdili su izvori bliski produkciji.

Na društvenim mrežama pojavio se poziv za statiste za tu seriju, koja će se opet snimati u Dubrovniku. Embassy Film Croatia između 28. studenog i 1. prosinca održava odabir osoba koje će se pojaviti u sedmoj sezoni hit serije, a traže se žene starije od 18 godina visoke između 158 i 173 centimetara, te muškarci stariji od 20 godina visoki između 173 i 188 centimetara.

Zainteresirani se mogu prijaviti ovdje. A valja spomenuti i kako će se snimanje održati tijekom prosinca u Dubrovniku. Sedma sezona snimat će se, osim u Lijepoj Našoj, u Sjevernoj Irskoj, Španjolskoj i na Islandu do veljače 2017. godine. Dubrovnik u seriji “glumi” glavni grad Sedam Kraljevstava.

Autor: dnevno.hr