PR

Fotografije golog glumca šire se internetom, evo kako su zapravo ‘procurile’

Autor: dnevno.hr

PR tvrtka fotografije je poslala svim medijima kao sasvim prihvaćen sadržaj "slobodan za uporabu" i privlačenje pažnje širokih masa

“Jutros su u javnost procurile obnažene fotografije jednog od najtraženijih hrvatskih glumaca – Janka Popovića Volarića. Objava fotografija izazvala je pomutnju u kazališnom i filmskom svijetu jer zagrebačkog glumca prikazuju kao od majke rođenog. Obnažene fotografije su se velikom brzinom počele širiti društvenim mrežama”, navedeno je u priopćenju PR agencije zahvaljujući kojoj su fotografije i “procurile”, odnosno od čije su strane plasirane javnosti uz napomenu da su “za slobodnu uporabu”.

Kako ističu dalje u priopćenju, “glavni protagonist najnovijeg skandala, koji će očigledno protresti hrvatsku scenu”, izjavio je: “Fotke koje ćete danas zasigurno vidjeti na mnogobrojnim portalima su moje. Sada je u svemu najvažniji Goran do kojeg mi je jako stalo…“.

O svemu se oglasio i filmski redatelj, Nevio Marasović, koji je objasnio da su objavljene fotografije zapravo iz njegovog najnovijeg filma ‘Goran’, koji u produkciji Antitalenta i distribuciji Blitza stiže u hrvatska kina u siječnju iduće godine.

“Najiščekivaniji hrvatski film 2017. godine”, kako ga nazivaju, priča je o životu i posljedicama koje naši postupci mogu imati. Naizgled idilična atmosfera u Gorskom kotaru pretvara se u noćnu moru, a sedam života biva nepovratno uništeno. U ulogama se pojavljuju Franjo Dijak, Nataša Janjić, Goran Bogdan, Janko Popović Volarić, Milan Štrljić, Bojan Navojec i Filip Križan. U prvom dijelu filma, svaka akcija, reakcija i stav izneseni od strane likova zbunit će gledatelja i prouzročiti blagu neugodu. Priča je u početku namjerno građena na taj način. Potom se postepeno razvija u drugom dijelu filma, otkrivajući tajanstvenu zagonetku. Film kojeg mnogi nazivaju hrvatskim Fargom, u kojem je na jedinstven način spojena Skandivanija i Mediteran, zasigurno će oduševiti, ali i iznenaditi hrvatsku publiku.

Je li za film koji već sada izaziva interes javnosti bilo potrebno plasirati u javnost razgolićene fotografije glumca iz filma? Golišavost je oduvijek sjajno prodavala proizvode pa se njom aktivno služi i filmska industrija, šireći tako nemoralan sadržaj javnosti putem svih medija kojima su fotografije servirane kao sasvim primjerene, slobodne za uporabu, uz već gotovu priču…

Domaći mediji odmah su “zagrizli”:

capture

Desk

Desk

Desk

goranposter-656x918

Autor: dnevno.hr