(FOTO) Ono što vam je na slici prvo zapelo za oko, otkriva vaše najmračnije strahove!

Autor: P. A.

Nakon što ste pogledati sliku, zapamtite što vam je prvo zapelo za oko

Ljudski um je prekrasno, nedostatno otkriveno čudo. Jeste li znali da predmet koji ste prvo vidjeli na ovoj slici otkriva od čega podsvjesno strahujete? Bilo da je riječ o strahu od bolesti, duhova, izdaje ili smrti dragih osoba. Ne treba vam pomoć psihijatra, dovoljno je da pogledate sliku nagrađivanog nadrealističkog umjetnika Vladimira Kuša. Nakon što ste pogledati sliku, zapamtite što vam je prvo zapelo za oko.

Nož

Možda toga niste svjesni ali imate duboko ukorijenjeni strah od neizliječive smrtonosne bolesti. Bojite se patnje i toga da svakog trena možete umrijeti od neke bolesti.

Gusjenica

Bojite se duhova i zlih sila koji se mogu iznenada pojaviti i početi uhode vaš um kada je najslabiji. Ovaj strah je najveći kada treba da spavate ili kada ste zbunjeni. Drugim riječima, vaši strahovi isplivaju na površinu kada ste najranjiviji.

Leptir

Podsvjesno se bojite izdaje. Za vas je pitanje povjerenja velika stvar i moguće je da su vas izdali više puta. Možda ste bili odbačeni bilo na poslu, bilo u romantičnoj vezi. Doživjeli ste razočaranje u nečemu što ste željeli.




Jabuka

Imate duboko ukorijenjeni strah od smrti bliskih i dragih osoba. Moguće je da je okidač za ovaj strah bio gubitak posebno bliske osobe. To je nanijelo toliku traumu vašoj podsvijesti, da ne možete podnijeti pomisao na još jedan gubitak.




Autor:P. A.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.