screenshot, Facebook

(FOTO) INTERNET BRUJI O OVOME: Otišla na spoj s dečkom gola, a on to nije ni primijetio!

Autor: P. A.

Kada su zasjeli i počeli pričati mladić ju je pohvalio kako je dražesno odjevena

Vjerojatno nema osoba koja nije doživjela mini napadaj panike kada je razmišljala što obući prije prvog spoja. Kako žene, tako i poneki muškarci. No, jedan je cura odlučila na prvi spoj otići – potpuno gola.

Odnosno manekenka Joy je otišla odjevena samo u boju koja nalikuje odjeći. Putem društvenih mreža se proširila ova priča i postala viralni hit, a za sve je kriva  Jen the Body Painter, slikarica tijela iz američkog grada Baltimorea. Puna su dva sata Jen i njena kći Kennedy bojale Joyino tijelo od glave do pete, prenosi Daily Mail.

Tako je Joy na sebi imala oslikane traperice i cvjetni topić. Njezin susret s mladićem, s kojim se upoznala preko Tindera,odvio se u lokalnom šoping centru.

Joy je otkrila kako je mladić s kojim se nalazi komičar, te je otkrila kako jedva čeka njegovu reakciju. Isprve nije bila sigurna hoće li ono ispod kaputa i čizama primijetiti da Joy nosi boju i tangice.

Kada su zasjeli i počeli pričati mladić ju je pohvalio kako je dražesno odjevena.

screenshot, Facebook




Facebook
Facebook

 

Autor:P. A.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.