Instagram

(FOTO) DRUGA STRANA MAMIĆEVE SVADBE: Turbofolk zvijezda zabavljala ‘raju’!

Autor: dnevno.hr

Otkriveno je i da je svadbenom svečanošću odjekivao omiljeni hit Zdravka Mamića - "Ne može nam nitko ništa" Mitra Mirića

Iza sjajne maske raskošnih haljina, prvoklasne šminke i frizure, luksuznog jelovnika i dekoracija svadbene svečanosti Marija Mamića i njegove odabranice Tije stoji barem jedna turbofolk pjevačica i “dernek” do sitnih jutarnjih sati na “hitove” narodne glazbe susjedne nam Srbije. Sve to, dakako, na 17. katu zagrebačkog hotela Westin.

Nakon što su se svi nagledali ljepote mladenke i uzvanika novopečenoga bračnoga para, pojavile su se i fotografije i snimke srbijanske pjevačice Rade Manojlović koja je u Zagreb stigla kako bi zabavila uzvanike ove svadbene svečanosti.

Manojlović je ranije tijekom subote na Instagramu objavila fotografiju ručka uz koji je otkrila da se nalazi u Zagrebu, no da je povod njezina dolaska bila svadba Marija Mamića doznalo se kasnije, kada su se Instagramom proširile fotografije i snimke iz dvorane:

screenshot Instagram/markovjetrovic

Upravo je mladoženjin kum, Marko Vjetrović, bivši glasnogovornik nogometnog kluba Partizan na svojem Instagram profilu pokazao dio atmosfere. Vjetrovićeva supruga, bivša manekenka Višnja otkrila je da je na svadbi zasvirao i hit Mitra Mirića “Ne može nam nitko ništa”, omiljena pjesma mladoženjinoga oca, Zdravka Mamića.

(FOTO) Na Mamićevoj svadbi zablistala je i žena poznatog nogometaša!

(FOTO) Vjenčanica ili kumin dekolte? Fotke s raskošne Mamićeve svadbe privlače pozornost




(VIDEO) PROCURILA NOVA SNIMKA! Mamić u zagrljaju s reprezentativcima pjeva narodnjake, a onda tek nastaje ‘show’




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.