commons.wikimedia.org

Donosimo najbolji trik za uklanjanje neugodnog mirisa iz tenisica

Autor: A.P.

Riješite ga se brzo i efikasno.

Sigurno imate ili najdraži ili jednostavno stari par tenisica koje su i dalje u odličnom stanju, no ne nosite ih jer su poprimile neugodan miris. Bez brige, imamo rješenje za vaš problem.

Noge se jače znoje u tenisicama zato jer se razne bakterije nakupe u njihovoj unutrašnjosti i na kraju uzrokuju miris koji baš i nije ugodan. Riješite ga se brzo i efikasno uz pomoć – pijeska za mačke.

Naime, sve što trebate napraviti jest u dvije čarape staviti šaku pijeska i zavezati ga. Po jednu čarapu ubacite u svaku tenisicu i ostavite tako preko noći. Pijesak za mačke sjajan je jer upija vlagu i mirise, puno je jeftiniji od raznih pudera i sredstava za uklanjanje mirisa i možete ga pronaći u svim pet shopovima po povoljnoj cijeni.

Autor:A.P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.