Boris Scitar/Vecernji list

Bivša djevojka generala Norca već godinu dana u braku s Amerikancem

Autor: dnevno.hr

Slavica je u Washington otišla 2005. godine, nedugo nakon što je njezin tadašnji dečko, general Mirko Norac, uhićen za ratne zločine

HRT-ova dopisnica iz Sjedinjenih Američkih Država otkrila je da se još prošle godine udala za američkog inženjera. Slavica je poznata po ljubavnoj vezi s osuđenim generalom Mirkom Norcem.

Branka Slavica je već 12 godina u američkom Washingtonu, odakle izvještava za HRT. Urednica i novinarka je za Jutarnji list otkrila da se prošle godine u tajnosti udala.

‘Ljubav vas obično pronađe kad je najmanje očekujete. To se i nama dogodilo. Moj suprug je Amerikanac, nema veze s novinarstvom, po struci je inženjer. Dugo se poznajemo, a vjenčali smo se prošlog ljeta u maloj crkvi u Georgetownu. Nema tu mnogo riječi, lijepo nam je zajedno, sretni smo’, kazala je Branka, piše Jutarnji list.

Slavica je u Washington otišla 2005. godine, nedugo nakon što je njezin tadašnji dečko, general Mirko Norac, uhićen za ratne zločine nad stanovništvom srpske narodnosti u Gospiću i Medačkom džepu.

Norac, koji je 2004. godine osuđen na 12 godina zatvora, još se tijekom služenja kazne, 2009. godine, vjenčao sa sinjskom stomatologinjom Jelenom Miljak i zajedno imaju dvoje djece. Norac je uvjetno pušten iz zatvora 2011. godine.

 




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.