Politico.com

Bivša cimerica otkrila zašto je Melanijin engleski toliko očajan

Autor: Hina

Švedska manekenka Victoria Silvestedt bivša je cimerica Melanije Trump, supruge američkoga predsjednika Donalda Trumpa, s kojom je dijelila stan 1997. godine u Parizu gdje su živjele kao mlade manekenke u želji da ostvare uspješnu karijeru

Upravo je Silvestedt časopisu Inquistitr nedavno otkrila veliku tajnu koju Melania nikad nije željela komentirati u javnosti. Objasnila je zašto je Melanijin engleski toliko loš jer i dalje ima jak balkanski naglasak, kao da je jučer došla iz Slovenije i naučila engleski.

Silvestedt kaže da je za sve odgovorna Melanijina nedruštvenost i povučenost. “Nije se promijenila. Ona nikada nije voljela skretati pozornost na sebe. Bila je iznimno tiha i povučena. Da je više razgovarala s ljudima i više koristila engleski, tada bi se njen naglasak sigurno poboljšao, no naprosto se nije željela truditi” izjavila je Victoria.

Dodala je da je Melaniju srela prošle godine kada su i razgovarale te je zaključila kako se uopće nije promijenila. “I dalje je posve ista, i dalje voli luksuzne stvari, i dalje ima taj užasan naglasak”, komentirala je.

Casual Monday ? #nofilter

A post shared by Victoria Silvstedt Official (@victoriasilvstedt) on





Autor:Hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.