ADVENT S PRIRODOM: Kod Varaždina možete doživjeti predivnu adventsku priču svijeta prirode

Autor: dnevno.hr

Posebnost ovog događaja ne leži samo u naglasku na domaće, autohtno, izvorno hrvatsko, već i u činjenici da će razgledavanje biti noćno

Svijet prirode j.d.o.o.  pod pokroviteljstvom Općine Gornji Kneginec te u suradnji sa OPG-om Lukač, ‘Blaga Lijepe naše’, svojim posjetiteljima želi omogućiti sasvim posebnu, toplu božićnu priču i ugođaj u sklopu ‘Adventske priče Svijeta prirode’.

U Lužanu Biškupečkom, uz OPG Lukač, ‘Blaga Lijepe naše’, od 15. do 30. 12. 2017., (24.,25. i 31. 12.2017. te 1.1.2018. neće biti otvoreno) te od 2. do 7. 1. 2018., održava se ‘Adventska priča Svijeta prirode’. Radi se o prvoj ovakvoj božićnoj manifestaciji koja objedinjuje učenje o autohtonim hrvatskim pasminama životinja, hrvatskim božićnim običajima, božićne pjesme, žive jaslice, ali i atraktivnu Kuću Djeda Božićnjaka za najmlađe posjetitelje. ‘Adventska priča Svijeta prirode’ osmišljena je kao obiteljski događaj, a koncept priče uključuje kratku šetnju, razgledavanje i učenje o životinjama pomoću istaknutih informacija, upoznavanje s lonačarom i cvjećarkom koja će raditi tradicijske ukrase za bor, spomenutu kućicu u kojoj će mališani Djedici šapnuti svoje želje i još neke skrivene radosti…

Posjete će biti moguće od 17 do 21 sat, a ulaznice će biti dostupne po cijeni od 25,00 kn za odrasle i 15,00 kn za djecu. Budući da je događaj uz državnu cestu D3, mole se posjetitelji da parkiraju svoja vozila na okolinim besplatnim parkiralištima (uz trgovinu, restoran i slično), kako bi se izbjegle gužve i stres prije samog ulaska na imanje.

Posebnost ovog događaja ne leži samo u naglasku na domaće, autohtno, izvorno hrvatsko, već i u činjenici da će razgledavanje biti noćno. Iako smo navikli na žaruljice i njihova rasplesana svjetla, ‘Adventska priča Svijeta prirode’ odvijat će se pod svjetlom lučica i fenjera. Ovoj atraktivnoj priči dodat ćemo i mali začin – žonglere s vatrom, koji će na svoj način svaki dan program privesti kraju.

Kako posjetiteljima ne bi bilo previše hladno, moći će se okrijepiti toplim čajem i kuhanim vinom.

Uz poruku –’Radujte se blagdanima s nama i otkrijte beskrajno čaroban svijet prirode’, organizatori vam žele toplu dobrodošlicu u nadolazećim danima.




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.