Sakrij oglas

VIDEO: A evo kako pravi muškarci piju pivu

  • Autor: K.K.
  • Datum: nedjelja, 12. svibnja 2013. u 19:57
Možda nekom zvuči glupo, ali ne piju svi muškarci na isti način svoje pivo. Netko pije isključivo iz boce, drugi pak vole limenke, a oni treći samo točeno. Donosimo Vam primjer kako pravi muškarci piju svoje pivo kada se radi o limenci.
  • Autor: K.K.
  • Photo: Screenshot
  • Datum: nedjelja, 12. svibnja 2013. u 19:57
 

      
Zadnje vijesti
Lifestyle FENOMENALAN TRIK: Kada ga vidite odmah ćete ga isprobati! (VIDEO)

Trik koji je podijelio YouTuber DaveHax je jednostavno fenomenalan. Kada vidite kako se jednostavno izvodi odmah ćete ga isprobati. Sve što vam treba je kutija šibica.

Lifestyle HOUDEK S PONOSOM NOSI ODJEĆU S POTPISOM UDRUGE KAMENSKOG: U mojim su očima velike pobjednice!

Popularni mentor showa TheVoice – Najljepši glas Hrvatske Jacques Houdek s posebnim ponosom odnedavno nosi kreacije gospođa iz udruge Kamensko koje su ga oduševile svojih duhom, hrabrošću i poštenjem.

Lifestyle KAKVA REAKCIJA! Djevojčica željela seku, a kada je OVO saznala - šokirala se (VIDEO)

Poimanje svijete dječjim očima uvijek je posebno i drugačije. Ova je djevojčica od početka majčine trudnoće priželjkivala sestricu, no kada joj je majka rekla da će dobiti malenoga brata, djevojčica j

Lifestyle JESTE LI MEĐU NJIMA? Samo tri posto ljudi za deset sekundi može pronaći mačku na ovoj fotografiji! (FOTO)

Na bespućima interneta svako malo možemo naići na fotografiju koja nudi skrivene motive ili likove, a koju radi zabave čitatelj treba pronaći. Jednu takvu fotografiju vam opet donosimo. Ova je posebna

Izdvojeno
Najčitanije