Sakrij oglas
 Veličina slova LJUBAV NEĆE POKUCATI NA VRATA

Kako pronaći srodnu dušu u pet jednostavnih koraka?

  • Autor: P.R.
  • Datum: utorak, 15. veljače 2011. u 17:15
Svi samci koji su uspjeli 'preživjeti' Valentinovo, a priželjkuju srodnu dušu, sada mogu krenuti stopama brojnih parova i uz pet jednostavnih koraka iduće godine biti u dvoje.

Kako biste udovoljili iskonskoj ljudskoj potrebi, kako neki stručnjaci nazivaju potrebu za 'boljom polovicom' i pripadanjem, možete se poslužiti sa nekoliko savjeta koji obećavaju učinak, a koje je pripremio portal Metro. Probajte, nemate što izgubiti.

Korak 1: Najprije dobro upoznajte sebe

Upravo je samopouzdanje ono što čini neku osobu atraktivnom. Uostalom, nitko ne bi htio biti s osobom kojoj manjka životne strasti i povjerenja u sebe. Osoba s visokim samopouzdanjem i dobrim poznavanjem sebe može jasno osjetiti ono što joj zaista treba, prepoznati kada naiđe, naposljetku to i prihvatiti.

- Kad sam upoznala Ryana, bila sam vrlo usredotočena na svoje ciljeve. Nisam marila hoće li pričati sa mnom, čak nisam ni marila hoće li me pogledati. Bila sam jako sigurna u sebe i znala sam da ću biti više nego dobro ako me uopće ne pogleda - ispričala je Jessica Barrutia iz Chicaga koja je upoznala svoga dečka Ryana prije pet godina.

Korak 2: 'Zavirite' u svoju prošlost

Da prošlost nikako ne treba zanemariti pokazuje i primjer 70-godišnje psihoterapeutkinje Isadore Alman. Tjedan dana nakon što se razvela 1975. godine, Alman je pročešljala cijelu javnu knjižnicu u potrazi za bivšom ljubavi Mortonom Chalfyjem, sada 72-godišnjim izdavačem. No, okolnosti su ih spojile tek 2009. kada je e-mailom Chalfy zamolio Alman da promovira web stanicu za njegove knjige. U manje od tri mjeseca počeli su živjeti skupa, a i danas su vrlo sretni zajedno.

Lekcija? Ako uspomena na određenu osobu u vašem životu živi desetljećima i prilikom sjećanja predstavlja uzbuđenje i nešto pozitivno, svakako biste se trebali odvažiti i poduzeti nešto u vezi te osobe.

- Mogli biste se iznenaditi rezultatom - poručila je Alman.

Korak 3: Nemojte se zadovoljiti ničim manjim

Ako točno znate što vas usrećuje, nemojte se nikad zadovoljavati s manjim od toga, savjetuju stručnjaci.

Jason Coleman, 43-godišnjak iz Washingtona, zaručio se sa svojom srednjoškolskom ljubavi Brandi tijekom školovanja i malo prije odlaska na vojnu obuku na 16 mjeseci. Nakon povratka iz vojnog kampa, Coleman nije više osjećao povezanost kao prije te je prekinuo zaruke. Godinu dana kasnije upoznao je svoju sadašnju ženu s kojom je u braku već 21 godinu.

Korak 4: Budite otvoreni i spremni na promjene

Život je zanimljiv upravo zato što je i nepredvidljiv. Nepredvidljiv je bio i za Barack Levina i njegovu suprugu Michelle s kojom je već 14 godina. Samo godinu dana nakon što su prohodali, Levin je saznao da ima opasnu bolest bubrega, a liječnici su mu davali 5 godina života.

- Ni sam ne znam zašto me Michelle tada nije ostavila. Bio sam arogantan, macho man i pozer - rekao je Levin koji je prebolio bolest i promijenio se.

Korak 5: Kada je sve lako, onda veza funkcionira

Parovi u kojima obje polovice ne prestaju pričati od trenutka upoznavanja, uvijek se nadopunjuju i imaju tema za razgovor i mogu provoditi beskonačan broj sati a da si ne dosade, zaista postoje. Zapravo, oni su primjer jednostavne formule: Ako vam je uz tu osobu sve lagano, onda veza funkcionira.

- Podsvjesno sam u svakom trenutku željela da budemo zajedno. Kada sretneš pravoga, sve ostale stvari su beznačajne. Biti s njim ili se žrtvovati za njega - sve je lako - poručila je Rosie Pope iz New Yorka.


  • Autor: P.R.
  • Photo: flickr/Jayray24
  • Datum: utorak, 15. veljače 2011. u 17:15
 

      
Zadnje vijesti
Lifestyle 'NASTAVI LANAC DOBROČINSTVA': Tajanstveni čovjek po gradu skriva novac i patkice za kupanje!

Uz patke za kupanje ovaj dobročinitelj ostavlja i poruke u kojima pronalazače moli da nastave "lanac dobročinstva".

Lifestyle Palčevi ove žene apsolutni su HIT na YouTubeu! Znate li zašto? (VIDEO)

Apsolutni su hit postale djevojkine ruke kojima odmotava i otvara igračke iz njihovih pakiranja. Tu radnji pomno prati milijun mališana.

Lifestyle RIJETKI SU USPJELI: Pronađite SVE tigrove na slici! (FOTO)

Iako se na prvi pogled čini kako su na ovoj fotografiji samo četiri tigra, proučite malo bolje. Ako pažljivije gledate pronaći ćete ih više. (Mala pomoć, ima ih desetak!)

Lifestyle IZVEDBA KOJU ĆE PAMTITI CIJELI ŽIVOT: Pogledajte što je napravio talijanski ulični zabavljač (VIDEO)

Ovo je performans koji se jednom u životu viđa. Turisti jednog talijanskog grada zaustavili su se na gradskom trgu kako bi vidjeli ekscentričnog uličnog izvođača koji je bez ikakvih posljedica hodao p

Izdvojeno
Najčitanije