Sirova torta od malina: Osvaja na prvi, osvježavajući zalogaj
Zasladite dan roladom!
Bliži se kraj tjedna stoga je vrijeme za nagradu!
Sastojci
6 jaja
6 žlica brašna
6 žlica šećera
2 želice ulja
1 prašak za pecivo
1/3 staklenke džema po izboru
za posipanje prah secer
Priprema
Umutiti jaja sa šećerom. Pomiješati brašno i prašak za pecivo pa dodati kao i ulje. Dobro umutiti pa izliti u podmazan pleh i peći na 200 stupnjeva dok se dobije lijepa žuta boja. Pecite oko 20-ak minuta. Gotovu koru odmah uviti u vlažnu krpu i ostaviti da se tako ohladi. Onda odviti i premazati džemom. Odmah zaviti i posuti šećerom u prahu.
U slast!
Komentari
odražavaju
stavove
njihovih
autora,
ali
ne
nužno
i
stavove
portala
Dnevno.hr.
Molimo
čitatelje
za
razumijevanje
te
suzdržavanje
od
vrijeđanja,
psovanja
i
vulgarnog
izražavanja.
Portal
Dnevno.hr
zadržava
pravo
obrisati
komentar
bez
najave
i/li
prethodnog
objašnjenja.