Recept star više od 100 godina: Pripremite savršenu pincu za Uskrs
Utorak je dan za tjesteninu u finom umaku
Brzi i jednostavni ručak nakon kojeg ćete prste polizati... doslovno!
Sastojci 3 osobe
250 g širokih rezanaca
20 g maslaca
100 g prešane šunke
1 žlica mješavine začina za povrće
300 ml slatkog vrhnja
Priprema
Skuhajte široke rezance i ocijedite ih. Na maslacu popecite prešanu šunku narezanu na kocke. Umiješajte mješavinu začina za povrće, ulijte slatko vrhnje i kratko prokuhajte.
Dodajte rezance, lagano promiješajte, a po potrebi možete dodati još malo vode u kojoj su se kuhali rezanci.
ZADNJE VIJESTI
Bogata salata s pečenom tikvicom: Savršena kombinacija svježine i hrskavosti
Tiktokerica otkrila zašto nam konobari daju kušati vino, nije ono što mnogi misle
Pohani sir s marmeladom od brusnice: Spoj okusa koji oduševljava