screenshot, coolinarka

Utorak je dan za tjesteninu u finom umaku

Autor: dnevno.hr

Brzi i jednostavni ručak nakon kojeg ćete prste polizati... doslovno!

Sastojci 3 osobe

250 g širokih rezanaca
20 g maslaca
100 g prešane šunke
1 žlica mješavine začina za povrće
300 ml slatkog vrhnja

Priprema

Skuhajte široke rezance i ocijedite ih. Na maslacu popecite prešanu šunku narezanu na kocke. Umiješajte mješavinu začina za povrće, ulijte slatko vrhnje i kratko prokuhajte.

Dodajte rezance, lagano promiješajte, a po potrebi možete dodati još malo vode u kojoj su se kuhali rezanci.

 

Izvor

Autor: dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.