Sojini medaljoni u ukusnom umaku: Cjelovit obrok bez mesa neće vas razočarati
Srijeda je rizi-bizi dan!
Ručak koji vraća u djetinjstvo, jednostavan, a prekrasan okusom
Sastojci:
1 šalica bijele riže (2 dl)
400-500 gr graška
50 gr maslaca
vegete
soli, papra
2 režnja češnjaka
malo maslinovog ulja
Priprema:
Skuhajte rižu, a kada je kuhana ocijedite je i isperite malo kroz toplu vodu. Grašak u posebnoj posudi skuhajte na srednjoj vatri zajedno sa kap maslinovog ulja i pol deca vode. Posolite i popaprite.
Umiješajte lagano rižu i grašak – vratite malo na laganu vatru i narežite listiće maslaca. Kad se maslac rastopio a rizi-bizi sjedinio možete odmah poslužiti.
Uživajte u jednostavnosti okusa!
Komentari
odražavaju
stavove
njihovih
autora,
ali
ne
nužno
i
stavove
portala
Dnevno.hr.
Molimo
čitatelje
za
razumijevanje
te
suzdržavanje
od
vrijeđanja,
psovanja
i
vulgarnog
izražavanja.
Portal
Dnevno.hr
zadržava
pravo
obrisati
komentar
bez
najave
i/li
prethodnog
objašnjenja.