screenshot coolinarika.com

RUČAK ZA 30 MINUTA: Vrijeme je za pileća jetrica s jajima

Autor: dnevno.hr

Vrlo jednostavno, ukusno i brzo gotovo

Sastojci

500g pilećih jetrica
4-5 jaja
sol,papar,vegeta

Priprema

Očistite jetrica od žilica i narežite na komadiće. Stavite u zagrijanu tavu. Pustite da dobiju boja sa svih strana pa podlijte vodom. Dodajte sol, papar i vegetu i pustite da se dinstaju oko 15 minuta.

Nakon 15 minuta ili malo duže, ovisi o veličini jetrica, pustite da se sva voda pokuha i da se jetrica malo isprže. Kad počnu cvrčati, zalijte ih jajima koja ste umutili te ih umiješajte u meso. Još malo pecite i to je to.

Izvor

Autor: dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.