Recept star više od 100 godina: Pripremite savršenu pincu za Uskrs
RUČAK ZA 30 MINUTA: Vrijeme je za pileća jetrica s jajima
Vrlo jednostavno, ukusno i brzo gotovo
Sastojci
500g pilećih jetrica
4-5 jaja
sol,papar,vegeta
Priprema
Očistite jetrica od žilica i narežite na komadiće. Stavite u zagrijanu tavu. Pustite da dobiju boja sa svih strana pa podlijte vodom. Dodajte sol, papar i vegetu i pustite da se dinstaju oko 15 minuta.
Nakon 15 minuta ili malo duže, ovisi o veličini jetrica, pustite da se sva voda pokuha i da se jetrica malo isprže. Kad počnu cvrčati, zalijte ih jajima koja ste umutili te ih umiješajte u meso. Još malo pecite i to je to.
ZADNJE VIJESTI
Bogata salata s pečenom tikvicom: Savršena kombinacija svježine i hrskavosti
Tiktokerica otkrila zašto nam konobari daju kušati vino, nije ono što mnogi misle
Pohani sir s marmeladom od brusnice: Spoj okusa koji oduševljava