Recept star više od 100 godina: Pripremite savršenu pincu za Uskrs
Otkrili smo tajnu savršenih palačinki
Donosimo vam recept za savršene palačinke koje će biti meke i ukusne
Sastojci
– 300 ml mineralne vode
– 200 ml mlijeka
– žlica ulja
– 2 jaja
– oko 250 gr. brašna
– prstohvat soli
– namazi po želji
Priprema
Pomješajte prvo jaja, ulje, sol, vodu i mlijeko pa dodajte brašno uz konstantno miješanje. Ostavite da odstoji nekoliko minuta.
Pržite ih u zagrijanoj tavi za palačinke u koju ste stavili samo kap ulja. Premazati ih možete namazima po želji.
ZADNJE VIJESTI
Bogata salata s pečenom tikvicom: Savršena kombinacija svježine i hrskavosti
Tiktokerica otkrila zašto nam konobari daju kušati vino, nije ono što mnogi misle
Pohani sir s marmeladom od brusnice: Spoj okusa koji oduševljava
Komentari
odražavaju
stavove
njihovih
autora,
ali
ne
nužno
i
stavove
portala
Dnevno.hr.
Molimo
čitatelje
za
razumijevanje
te
suzdržavanje
od
vrijeđanja,
psovanja
i
vulgarnog
izražavanja.
Portal
Dnevno.hr
zadržava
pravo
obrisati
komentar
bez
najave
i/li
prethodnog
objašnjenja.