Pinterest

NAPALA VAS JE NEOPISIVA ŽELJA ZA SLATKIM? Napravite tiramisu koji je gotov za minutu! (VIDEO)

Autor: A.P.

Ne očajavajte, donosimo recept vrhunskog kuhara Gordana Ramseya. Napravite tiramisu za svega jednu minutu.

Jede vam se nešto brzo i slatko? Nemate baš vremena pripremati ”čudesa”, a jednostavno niste raspoloženi za kockicu čokolade. Ili imate samo voće u kući, gledate njega, ono gleda vas i tako u nedogled? Ne očajavajte, donosimo recept vrhunskog kuhara Gordana Ramseya. Napravite tiramisu za svega jednu minutu.

Ne šalimo se. A, ako itko ima odlične recepte to je svakako chef bez dlake na jeziku, jedan jedini i neponovljivi Ramsey.

Sastojci:
– 120 g šećera u prahu
– 300 g vrhnja za šlag
– Ekstrakt vanilije
– 250 g mascarpone sira
– piškote
– Šalica jake crne kave

Priprema:

Šećer u prahu stavite u zdjelu, tome nadodajtevrhnje za šlag i sve zajedno dobro istucite. Mascarpone stavite u drugu zdjelu, zatim dodajte ekstrakt vanilije i dobro izmiješajte. Šlag ulijte u mješavinu mascarponea i vanilije te sve zajedno dobro izmiksajte. Piškote prepolovite na pola, umočite u kavu i stavite u čašu. Smjesu prelijte u čaše, po želi po vrhu naribajte čokolade.

Pogledajte video.




Autor:A.P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.