Recept star više od 100 godina: Pripremite savršenu pincu za Uskrs
Kako postići savršenu čokoladnu glazuru? Mi znamo trik
Saznajte profesionalnu tajnu savršene glazure.
Torta s finom čokoladnom glazurom je uvijek primamljiva i poželjna za poslužiti pred goste, bilo da su izbirljivi ili manje izbirljivi. No, glazura zna ponekad zeznuti stvar – popucati i narušiti opći dojam.
Vjerujemo kako ne želite da vaš trud propadne zbog lošeg dojma pa vam otkrivamo trik kako do savršene čokoladne glazure.
Dakle, tajna profesionalnih kuhara je u jogurtu. U smjesu dodajte jednu žlicu jogurta – torta će vam biti i ukusna i spremna za izložbu pred vašim gostima.
ZADNJE VIJESTI
Bogata salata s pečenom tikvicom: Savršena kombinacija svježine i hrskavosti
Tiktokerica otkrila zašto nam konobari daju kušati vino, nije ono što mnogi misle
Pohani sir s marmeladom od brusnice: Spoj okusa koji oduševljava