Popečci s mladim lukom: Zdrava namirnica podiže svako jelo
Isprobajte! Odlična i inovativna ideja za iskorištavanje starog kruha
Zgodan trik kojim možete nahraniti obitelj.
Ostatci starog kruha u mnogim domaćinstvima nerijetko završe u smeću, ali s ovim receptom to vam se više nikada neće dogoditi jer od njega možete dobiti sasvim novo, i posve ukusno jelo.
Potrebno vam je:
– pola kruha
– 200 g svježeg sira
– 2 jaja
– pola šalice mlijeka
– 200 grama šunke
– po želji kečapa
Kruh narežite kao za sendviče, poredaje u lim za pečenje, izmiješajte sir sa dva jaja i pola šalice mlijeka. Time premažite naslagani kruh, preko njega naredajte šunku i dodajte kečapa. Peci na 200°C oko 10 – 15 minuta, izrezati na kockice i služiti uz piće po izboru.
ZADNJE VIJESTI
Recept star više od 100 godina: Pripremite savršenu pincu za Uskrs
Bogata salata s pečenom tikvicom: Savršena kombinacija svježine i hrskavosti
Tiktokerica otkrila zašto nam konobari daju kušati vino, nije ono što mnogi misle