Recept star više od 100 godina: Pripremite savršenu pincu za Uskrs
BRZO, FINO I JEDNOSTAVNO: Pripremite ODLIČAN pileći paprikaš!
Ovaj recept dosta je blagi, lagan i jednostavan i što je najvažnije jako je ukusan.
Donosimo vam odličan recept za pileći paprikaš. Naime, ovaj recept dosta je blag, lagan i jednostavan i što je najvažnije jako je ukusan.
Sastojci:
-1 pile (narezano na komade)
-1 luk
-1 dl bijelog vina
-pileći temeljac ili voda sa ½ kocke juhe
-ružmarin
-prstohvat muškatnog oraščića
-1 žlica koncentrata rajčice
– ljuta crvena paprika ili feferon
– prema želji maslinovo i obično ulje
– sol
-papar
Priprema:
Na ulju pirjajte luk, dodajte oprane, očišćene i posoljene komade piletine te sve zajedno i pirjate još nekoliko minuta. Zalijte vinom i pustite da vino ishlapi. Dodajte papar, ružmarin, muškatni oraščić, koncentrat rajčice, zalijevajte temeljcem te kuhajte na laganoj vatri oko 40 minuta. Prema želji dodajte crvene ljute paprike ili feferon.
ZADNJE VIJESTI
Bogata salata s pečenom tikvicom: Savršena kombinacija svježine i hrskavosti
Tiktokerica otkrila zašto nam konobari daju kušati vino, nije ono što mnogi misle
Pohani sir s marmeladom od brusnice: Spoj okusa koji oduševljava