PRESS
PRESS

Zgodna Petra više nije zloćkica, sad je slatkica koja pije limunadu! (VIDEO)

Autor: dnevno.hr

Petrin prvi megahit 'Buka galama' i njegov 'Gajba puna piva' imaju svaka preko 15 milijuna pogleda na YouTube kanalu, a prve reakcije publike na 'Limunadu', što je bilo i za očekivati, već mirišu na pravi regionalni ljetni hit.

Hrvatska pjevačica Petra Kovačević i srpski reper Djomla KS udružili su snage u novoj ljetnoj zabavnoj pjesmi – Limunadi. Naša popularna mlada pjevačica i u ovom spotu pršti od seksipila, a za razliku od svojih prethodnih izdanja u spotovima ‘Buka glama’, ‘Nije katastrofa’ i ‘Casanova’ gdje su joj redatelji namijenili ulogu zloćkice, u ovom novom video spotu potpuna je slatkica.

Ova zajednička suradnja dogovorena je i snimljena u Ljubljani budući da oboje vrlo često nastupaju u Sloveniji i tamošnja publika naprosto ih obožava. Baš zato udružili su snage kako bi ovoga ljeta pokorili klubove. Petrin prvi megahit ‘Buka galama’ i njegov ‘Gajba puna piva’  imaju svaka preko 15 milijuna pogleda na YouTube kanalu, a prve reakcije publike na ‘Limunadu’, što je bilo i za očekivati, već mirišu na pravi regionalni ljetni hit.

-Čim sam čula pjesmu poželjela sam biti dio ove priče. Mislim da je ova pjesma, baš kao i limunada iz naslova, pravo osvježenje za ove ljetne vrućine. Sigurna sam da imamo pravi ljetni hit, istaknula je ambiciozna pjevačica, a njezin kolega Đomla dodaje:

-Limunada je skroz drugačija od svega što sam do sad radio. Drago mi je zbog dueta s Petrom jer je ona drugačija od ostatka estrade, nasmijana je i pozitivna. Ima tu iskrenu energiju koju da želiš, ne možeš isfolirati. Jednostavno takav se rodiš.

-Siguran sam da će pjesma biti hit i da će mnogima obilježiti ovo ljeto, ali uvijek mora proći malo vremena da publika shvati suštinu koliko je spot u stvari opušten. Jako sam zadovoljan sa 100 000 pregleda na YouTubeu u 24 sata ,a jos više sam zadovoljniji da u nepunih 48 sati imamo preko 50 tisuća downloadiranja, što znači da ‘Limunada’ uveliko svira u autima, na plažama, kućama…

Autor: dnevno.hr

ZADNJE VIJESTI