screenshot

(VIDEO) Slavni glazbenik tijekom nastupa nogom udario fotografkinju u glavu

Autor: P. A.

"Nikad namjerno ne bih ozlijedio nekoga tko radi ili je došao na naš koncert i nadam se da je Chelsea dobro i da će prihvatiti moju ispriku", stoji u priopćenju koje je izdao bend

Tijekom božićnog koncerta radio postaje KROQ u Los Angelesu frontmen benda Queens of the Stone Age, Josh Homme, nogom je udario fotografkinju Chelsea Lauren u glavu te joj izbio fotoaparat iz ruku. Prema tvrdnjama Lauren koja radi za agenciju Shutterstock, Homme se prije udarca smijao. Inače, vidi se na snimci koju je objavila na svom Instagramu, Homme prolazi kraj nje te je zatim udara nogom kako bi joj izbio kameru iz ruku.

Na društvenim mrežama benda Homme je objavio videoispriku. “Sinoć sam, u žaru izvedbe, udarao rasvjetu i opremu na pozornici. Danas su mi rekli da sam udario i fotoaparat koji je držala fotografkinja Chelsea Lauren. Nisam htio da se to dogodi i jako mi je žao. Nikad namjerno ne bih ozlijedio nekoga tko radi ili je došao na naš koncert i nadam se da je Chelsea dobro i da će prihvatiti moju ispriku”, stoji u priopćenju koje je izdao bend.

A post shared by QOTSA (@queensofthestoneage) on




2/2

A post shared by QOTSA (@queensofthestoneage) on




1/2

A post shared by QOTSA (@queensofthestoneage) on

Autor:P. A.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.