(VIDEO) Petorica studenata pod imenom ‘BlueVinil’ predstavljaju svoj prvi singl! Poslušajte

Autor: Dnevno.hr

Nastupom u Vinylu premijerno će se predstaviti publici

Novi autorski bend imena „BluVinil” predstavlja prvi singl ‘Mili brat’, a svoj će premijerni nastup održati 26. travnja u Vinylu gdje će se predstaviti publici svojom prvom svirkom!

„BluVinil” je glazbeni sastav osnovan u proljeće 2016. godine u Zagrebu, a čine ga petorica studenata okupljenih u želji da slobodno eksperimentiraju s glazbenim stilovima unutar klasičnog pop-rock izričaja. Osnovna misao benda je stapanje svijeta radiofoničnih pjesama sa svijetom nekonvencionalnih glazbenih oblika.

Pod etiketom Dallas Recordsa predstavljaju singl prvijenac pod nazivom „Mili Brat” koji je snimljen u AMS studiju, a nedavno je ovjenčan i spotom koji je snimljen u Francuskom paviljonu Studentskog centra. U sklopu video produkcije ostvarena je suradnja s glumcima zagrebačke Akademije dramske umjetnosti Pavlom Matuškom i Veronikom Mach.

“Iako pjesma naoko opisuje ljubavni trokut, zapravo se radi o podvojenosti unutar ljubavnika razapetog između straha od vezivanja s jedne strane i iskrene želje za potpunim prepuštanjem partneru s druge. Svi mi unutar sebe nosimo tu dualnost i ona ponekad zna imati razorne posljedice po naše bližnje. Mili brat opisuje upravo jedan takav toksični odnos”, kazao je Matej Nakićčlan benda.

Nastupom u Vinylu premijerno će se predstaviti publici, a izvest će pjesme sa svog nadolazećeg debitantskog albuma, uključujući i naslovni singl „Mili Brat“.

Članovi benda su pijanist Filip Knežević, bubnjar Marko Štimac, bas gitarist Bruno Jakelić, gitarist Luka Načinović te pjevač i tekstopisac Matej Nakić.




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.