screenshot/YouTube

(VIDEO) Novi spot 2Cellosa zadivio svijet i ponovno promovira Hrvatsku!

Autor: T. P.

Osim njihova velikog uspjeha, ovo je zasigurno i još jedan korak naprijed u promociji Lijepe Naše svijetu

Glazbeni dvojac 2Cellos prije pet godina proslavili su se obradom pjesme ‘Smooth Criminal’ Michaela Jacksona, a nakon toga je uslijedio nastup s brojnim svjetskim zvijezdama kao što su Elton John, Zucchero, gitaristički virtuoz Steve Vai i razni drugi.. Nedavno ih je novoizabrani američki predsjednik Donald Trump pozvao da nastupaju na njegovoj inauguraciji, no odbili su, kako su naveli, zbog obveze koje tada imaju.

Popularni duo violončelista, Luka Šulić i Stjepan Hauser, sada su “izbacili” novi spot koji su prošle jeseni snimili u Dubrovniku, najavivši tako izlazak svojeg najnovijeg albuma “Score” koji se sastoji od obrada poznatih filmskih hitova. Šulić i Hauser glazbom iz Igre prijestolja presvukli su Grad u “Kraljev grudobran”, a njihov spot je samo danas pogledalo više od 90 tisuća ljudi. Osim njihova velikog uspjeha, ovo je zasigurno i još jedan korak naprijed u promociji Lijepe Naše svijetu.

Autor:T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.