(VIDEO) Bend Banana Dražena Zečića zamijenio Slavoncem Bernyjem

Autor: dnevno.hr

Spot su snimali u rodnome Zadru, a video prikazuje prekrasne prizore jednog od najljepših gradova na našoj obali. Suradnju s Bernyjem i spot prokomentirao je klavijaturist benda Marin Seko.

Zadarska grupa Banana, koja već nekoliko godina uspješno surađuje s Draženom Zečićem, objavila je duet s popularnim slavonskim kantautorem Bernardom Kumićem Bernyjem. Pjesma “Da se vratiš” najavni je singl Bernyjeva albuma prvijenca, a istom pjesmom grupa Banana najavljuje nastavak projekta I snimanja novoga albuma na kojem će okupiti mnoga poznata imena iz Hrvatske i regije.
Spot su snimali u rodnome Zadru, a video prikazuje prekrasne prizore jednog od najljepših gradova na našoj obali. Suradnju s Bernyjem i spot prokomentirao je klavijaturist benda Marin Seko.
– Svaka naša suradnja nastala je na prijateljskoj osnovi pa tako i ova. Berny je mlad i uspješan glazbenik, a s obzirom da imamo sličan glazbeni ukus, vrlo brzo smo napravili pjesmu.
Mi već radimo na novom projektu i pripremamo novi duet s jednim od naših najpoznatijih pjevača zabavne glazbe, a o kome se radi još ćemo malo zadržati za sebe – pohvalio se Marin.
Grupu Banana čine pjevačica Gordana Seko, pjevač i gitarist Mihovil Seko, klavijaturist Marin Seko, bubnjar Ante Plavčić te Daniel Sekula na bass gitari. Bend je osnovan 1984. godine, a od samih početaka do danas svirali su s najpoznatijim imenima domaće estrade. Među najistaknutijima je svakako dugogodišnja suradnja s Draženom Zečićem, a nastupali su i s Tomislavom Ivčićem, Đanijem Maršanom, Mladenom Grdovićem i drugima.
Na autorskim hitovima počeli su raditi 1989. godine, a do danas u svom katalogu imaju nekoliko hitova. Njihove pjesme publika uvijek rado prihvaća, a svirali su i na brojnim glazbenim festivalima.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.