Facebook Zvijezde RTL

Tužno i žalosno! Ismijavanje ljudi na RTL-u u showu ‘Zvijezde’

Autor: Dnevno.hr

Ismijavanje ne samo netalentiranih ljudi, već i onih sa smanjenim intelektualnim sposobnostima je zaista previše. Naše društvo ne smije podržavati ovakvo nešto

Na RTL-u je krenuo show “Zvijezde” gdje Toni Cetinski, Mirela Priselac Remi iz grupe Elemental, Massimo, Goran Lisica Fox i Maja Bajamić traže najtalentiranije pjevače. I ne bi imali ništa protiv showa da iz produkcije ne forsiraju ismijavanje ljudima. Žiri u tome naveliko pomaže inzistirajući kod kandidata koji očito nemaju pjevački talent, a poneki su i smanjene intelektualne sposobnosti da se sramote dodatno. Kod ovakvih emisija pokazalo se da ismijavanje nije recept za gledanje, već kvalitetni kandidati. Stoga, u RTL-u ili ne prate kako se to radi ili su jednostavno RTL.

Isto ovo primijetili su i neki gledatelji showa te se pobunili. Na Facebook stranici “Zvijezde RTL” ostavljeni su neki oštri komentari. Gledatelji zamjeraju i stavljanje u žiri osobe poput Maje Bajamić za koju nitko nije čuo. Inače, Maja se prije nekoliko godina prvi put pojavila u jednom ovakvom showu – Hrvatska traži zvijezdu emitiranu također na RTL-u, a nakon tog snimila dvije, tri pjesme te bila članica Teške industrije četiri puna mjeseca.

Komentari Gorana Lisice Foxa su zaista degutantni, toliko degutantni da i oni koji obožavaju ovakve vrste showova jednostavno prebacuju program. NEGLEDLJIVO!




 

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.