Damir Spehar/Sanjin Strukic/PIXSELL

TKO JE TU SAD NA KOGA LJUBOMORAN? Lidija Bačić optužila Severinin tim da su krivi za otkazivanje koncerta

Autor: Dnevno.hr

Severinin tim se pobunio zbog plakata? Tako tvrdi Lidija Bačić

Lidija Bačić trebala je nastupiti u Velenju u Sloveniji, kao predgrupa Severini. No, obavijestila je svoje obožavatelje kako je koncert otkazan.

“Ups… ja na odmoru i menadžer mi javi da neki ne odmaraju nego kopaju i lobiraju. Ono kad tim starije kolegice na zajedničkom koncertu ne dopušta tvoju sliku na plakatima… šta je to s ljudima? Šta se može…ima nas svakakvih. Velenje vidimo se drugom prilikom bez negativne energije”, napisala je Lidija na društvenim mrežama.

Lidija Bačić tako je dala naslutiti da je koncert otkazan zbog plakata koji najavljuje koncert megapopularne Severine i Lidije Bačić, a na kojem su dame hrvatske estrade jedna ispod druge.

#LilleLive #publikaijasrca2 #LidijaLive

A post shared by LIDIJA BAČIĆ LILLE??Singer? (@lidijabacic_lile) on

Dnevnik.hr  piše kako su navodno Severinini menadžeri tvrdili da se plakatom odaje dojam kao da je Severina predgrupa Lidiji.




Svoju stranu priče iznio je i Severinin menadžer Tomislav Petrović za Dnevnik.hr. Cijela situacija ga je, kaže Petrović, zatekla.

“Bilo mi je drago kad sam čuo da će i Lidija Bačić nastupiti u Velenju 26.08. pa sam ostao iznenađen kad sam danas čuo da je njezin nastup otkazan. U promociju i oglašavanje se nisam miješao jer s organizatorom koncerta surađujem dugi niz godina i u njega imam apsolutno povjerenje. Neistinite su informacije da sam po tom pitanju od njega bilo što tražio ili mu uvjetovao”, poručio je Petrović




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.