Filip Brala/PIXSELL

THOMPSON ODGOVORIO! Evo što je poručio Švicarcima koji su ga zabranili!

Autor: I.G.

Iako je 3. rujna trebao u gradiću pokraj Zuricha održati koncert, to se ipak neće dogoditi

I dok mu je nastup u Švicarskoj zabranjen, domaća publika pokazala je da željno iščekuje svaki koncert Marka Perkovića Thompsona. Šator u Karlovcu bio je premalen za sve koji su sinoć željeli poslušati njegove najveće hitove pa ih je sinoć u Karlovcu bilo više od 10 tisuća, piše Dnevnik.hr.

“Oni prate vjerno, mene, moj rad, slušaju, odlaze na koncerte i to je jedan predivan osjećaj”, rekao je Thompson. Koncert je završio nakon ponoći, no mnogi su ostali čekati ne bi li dobili priliku pozdraviti ga i fotografirati se s njim.

“Daju mi potporu uglavnom. Sa mnom su u ovome što radim, u mojim pjesmama. Moje pjesme su nastale paralelno s vremenom kako smo ga živjeli i mi kao narod i ja kao pojedinac. Tako da one su jedna istina koja a nažalost mnoge smeta” rekao je Perković o svojim pjesmama.

Njihovu potporu ima i kad se radi o posljednjem slučaju zabrane njegova koncerta u Švicarskoj. Iako je 3. rujna trebao u gradiću pokraj Zuricha održati koncert, to se ipak neće dogoditi. Gradsko vijeće Schlierena zabranilo je nastup iz bojazni po javnu sigurnost te da bi ‘pojedine grupe ili osobe’ mogle pokušati ometati nastup.

“Eto im, kad su zabranili, neka su zabranili. Šta sad, možemo mi i bez toga”, dodao je Perković.

Autor:I.G.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.