PR

Smeđokosa Maja ušla u Zlatne dvore i snimila Premiju! (VIDEO)

Autor: dnevno.hr

"Pjesma Premija prva je pjesma koju je publika odabrala za mene", otkriva Maja Šuput.

“Kada me ovo ljeto Tomo In der Mühlen kontaktirao bih li snimila pjesmu koja će se izvoditi u seriji Zlatni dvori, mislila sam da će biti samo za potrebe serije. Nedugo zatim pjesmu sam premijerno otpjevala u živo u IN Magazinu NOVE TV, i od tada su počeli pristizati mailovi i poruke, interes za pjesmu dolazio je sa svih strana. Ljudi su me po cesti zaustavljali i pitali gdje je mogu pronaći i poslušati. Po broju upita shvatila sam da se svima pjesma svidjela i da moram snimiti video”, opisala je pjevačica Maja Šuput svoj novi spot i pjesmu Premija.

Snimanje videa odvijalo se na pravom setu Zlatnih dvora, s glumačkom ekipom iz serije, koji su ovoga puta glumili pod redateljskom palicom Darka Drinovca, te su posebnom pričom prolazili kroz setove, i otkrivali svoje igre unutar serije, dok se Maja prolazeći ispreplitala kroz njihove međusobne igre i odnose.

“Meni je ovo bilo najjednostavnije snimanje ikada, a zbog glumaca Matka Knešaureka, Katarine Baban, Petre Kraljev i Luje Kunčevića osjećala sam se i ja kao glumica. Sada se konačno mogu pohvaliti da sam imala pravi glumački odred na snimanju i da će moj video zbog svega navedenog biti prava premija”, poručuje Maja.

Premiju potpisuju Boris Đurđević kao autor glazbe i aranžmana te Valerija Đurđević kao autorica teksta. U seriji pjesmu Premija izvodi Nera koja je već osvojila srca gledatelja.

Autor: dnevno.hr