Promo

Sergej stao u obranu crnogorskog predstavnika na Eurosongu: Čestitijeg momka nisam upoznao

Autor: dnevno.hr

Gostujući u Dalibor Petko Showu na CMC televiziji, Sergej Ćetković osvrnuo se na proteklu Euroviziju i skandal koji je potresao crnogorsku delegaciju.

‘Nisam sretan jer Vanju jako dobro poznajem unazad nekoliko godina. Ne priliči mi to njemu, jer znam kolika je dobrica, pažljiv i obiteljski čovjek. Ali tamo vjerojatno, od svog tog stresa, nemaš pojma što treba reći, trebaš se obratiti na engleskom jeziku i sve te to smuti’, rekao je Sergej, prvi pjevač koji je doveo Crnu Goru u finale Eurovizije.

Podsjetimo ovogodišnji crnogorski predstavnik, Vanja Radanović umalo je diskvalificiran s ovogodišnjeg Eurosonga radi neslane šale o hendikepiranoj djeci.

‘Poznajem ga i iz tog razloga ga branim. Čuli smo se prije par dana i on ne može shvatiti što je rekao i što je napravio. Ne ide mi to uz njega, uz njegov karakter i ponašanje, jer ja boljeg i čestitijeg momka nisam upoznao na glazbenoj sceni’, rekao je Sergej kazavši da se sve ovo odrazilo i na konačan plasman jer su Crnogorci završili na samom dnu tablice.

‘Nastup je bio super, pjesma fenomenalna, ja volim taj stil, karakterističan za područje Balkana’, izjavio je Sergej osvrnuvši se i na nastup hrvatske predstavnice, Franke.

‘Pratio sam nešto kratko, bilo je interesantno. Zadnjih nekoliko godina treba tu biti nešto više, nešto drugačije, pozadinska priča koja će dovesti do velikog finala, gdje će ljudi pokupiti neke bodove. Prave pjesme zažive tek nakon festivala, tako da nije bitno tko je bio prvi ili drugi’, rekao je pjevač.




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.