Instagram

Rozga pobjegla od metka:’Nije mi bilo svejedno’

Autor: M.Matić

Naime, u hrvatska pjevačica je u klubu nastupala, a pucnjava se začula svega nekoliko trenutaka nakon završetka koncerta.

Nakon što je u klubu Maximus u Kotoru prošlog četvrtka izbila svađa koja je završila obračunom pištoljima pjevačica Jelena Rozga oko četiri sata ujutro bježala je sa svojim zaštitarom.

Naime, u hrvatska pjevačica je u klubu nastupala, a pucnjava se začula svega nekoliko trenutaka nakon završetka koncerta.

“Deset minuta nakon nastupa čuli smo strašnu buku i shvatili da se nešto loše događa. U tom trenutku vam nije svejedno. Moj zaštitar Siniša tada me odveo iz garderobe u hotel na sigurno’, rekla je Jelena za Story.

Prema pisanju srpskih medija u klubu su se sukobile dvije grupe ljudi oko djevojke. Dvoranom su odjeknuli pucnjevi jer zaštitari nisu reagirali na vrijeme, a na sreću ozlijeđenih nije bilo. No, kako bi se prikrilo da se u klubu odvijao mafijaški obračun, kako je uvjeren dio javnosti, proširila se priča o navodnoj djevojci, navode srpski mediji.

Autor:M.Matić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.