Jurica Galoic/PIXSELL

POŽURITE PO KARTE: Novi koncert Halida Bešlića u Lisinskom

Autor: dnevno.hr

„Generacije i generacije su to slušale, netko dođe da evocira uspomene, netko da uđe u priču, netko čisto da izađe. To je moja vrijednost - što imam generacije i generacije i dokle budem imao to, trajat ću. I pjevat ću, a bogami, kako je krenulo, do penzije treba pjevat'“, rekao je Halid Bešlić u izjavi za televiziju CMC.

Prvi koncert u dvorani Vatroslav Lisinski sarajevskog dragulja  Halida Belišlića je rasprodan. Otvoren je novi termin koncerta koji će se održati 18. prosinca.

Već je dva puta, do posljednjega, rasprodao sva mjesta u Lisinskom,oduševivši svojim bezvremenskim hitovima. U srce je dirnuo i mlade i stare, neke sa sjetom prisjetio na minula vremena, a druge ispunio veseljem u iščekivanju bolje budućnosti. Halid Bešlić sada se vraća spreman učiniti još više.

„Generacije i generacije su to slušale, netko dođe da evocira uspomene, netko da uđe u priču, netko čisto da izađe. To je moja vrijednost – što imam generacije i generacije i dokle budem imao to, trajat ću. I pjevat ću, a bogami, kako je krenulo, do penzije treba pjevat’“, rekao je Halid Bešlić u izjavi za televiziju CMC.

Za sve one koji prije godinu dana nisu mogli doći na koncerte koji se ne zaboravljaju, Halid Bešlić nastupit će ponovno 17. i 18. prosinca ove godine.

U gotovo 40 godina pjevačke karijere, Halid Bešlić je objavio više od 20 albuma, a njegove hitove poput Zlatnih struna, U meni jesen je, Prvog poljupca, Malo je, malo dana, Miljacke… pjevaju uglas svi naraštaji.
Halidovi koncerti uvijek su opisani kao spektakularni i prepuni emocija pa to može očekivati i publika u Lisinskom. Ne propustite večer koja će vam dugo ostati u sjećanju.
Ulaznice potražite na blagajnama Lisinskog ili online na www.ulaznice.hr.
(Izvor: cmc.com.hr)
Autor: dnevno.hr