Instagram

Poznata pjevačica nastupila u Prištini pred 300.000 ljudi: ‘Ponosna sam Albanka’

Autor: A. P.

Povodom 10. godišnjice neovisnosti Kosova u subotu navečer britanska pop zvijezda, rođena Kosovarka, pjevala je na Trgu Majke Tereze

Povodom ovog događaja oglasila se i putem Instagrama.

“Kazali su mi kako je došlo oko 300.000 ljudi popratiti moj koncert. Vjerujte mi da ne bi nigdje radije bila na svijetu, nego ovdje s vama. Sretan Dan neovisnosti. Zahvalna sam i ponosna Albanka”, rekla je Rita Ora.

TaN Lines – BTS – thank you @kyledevolle and @bang__london for making this incredible piece for me. ❤️??????: @iamkaj

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on

Pjevačica se ne libi svojih korijena te se ponosi njima. Prije šest godina u rodnom mjestu snimila je spot za pjesmu “Shine ya light”. Tada je putem društvenih mreža napisala: “Na Kosovu sam! Ovo je nevjerojatno. Najbolje snimanje na kojem sam ikada bila!”.




Pjevačica je u koreografiju pjesme snimane u rudnoj grudi uključila albanski tradicionalni ples. Ovacije nisu izostale, a publiku je posebice razgalila kada je pričala na materinjem jeziku.

Inače, u subotu je pjevačica sletjela u Prištinu. A osim što se sastala i družila s obožavateljima, Rita Ora se sastala s premijerom Ramushom Haradinajom.




“Skoro deset godina radim ovaj posao, ali osjećaj nikad ne nestaje. Neću nikada zaboraviti današnje druženje”, poručila je putem društvenih mreža.

Ranije se Rita Ora fotografirala u majici s natpisom ‘Kosova’. Putem društvenih mreža je pozvala sve pratitelje da kupe navedene mejice jer sav prihod ide u dobrotvorne svrhe.

“Ove majice napravljene su posebno za nevjerojatan dan moje predivne države”, navela je prije nekoliko dana.

Podsjetimo, britanska pop zvijezda rodila se u Prištini 1990. godine kao Rita Sahatçiu Ora. Sa starijom sestrom Elenom, majkom Verom, ocem Besimom preselila se u London kada je imala samo godinu dana. Njezin brat Don rodio se osam godina kasnije.

‘KARIJERA TI JE GOTOVA’: Poznata pjevačica razbjesnila Srbe

Autor:A. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.