Posljednji pozdrav glazbenoj legendi – Leonardu Cohenu

Autor: A.P.

“Postoji toliko toga za što mu želim zahvaliti, samo još ovaj posljednji put. Zahvalio bih mu na utjehi koji mi je uvijek pružao, mudrosti koju je dijelio, maratonskim razgovorima, očaravajućoj dosjetljivosti i humoru”, naveo je Adam.

Sin poznatog pjevača Leonarda Cohena Adam putem  Facebooka podijelio je detalje o posljednjem pozdravu svom ocu. Leonard Cohen umro je s 82 godine 7. studenoga, a pokopan je 13. studenoga u Montrealu.

“Upravo smo ja i sestra pokopali oca u Montrealu. U okružju najbliže obitelji i nekoliko dugogodišnjih prijatelja, spušten je u zemlju u neukrašenom borovom ljesu, pored njegove majke i oca. Baš kako je tražio.” otkrio je Adam u dirljivoj posveti te nastavio: “Dok ovo pišem mislim na očevu jedinstvenu kombinaciju skromnosti i dostojanstva, njegovu pristupačnu eleganciju, karizmu bez smionosti, njegove manire iz starijih vremena i toranj rada iskovan njegovom rukom.”

“Postoji toliko toga za što mu želim zahvaliti, samo još ovaj posljednji put. Zahvalio bih mu na utjehi koji mi je uvijek pružao, mudrosti koju je dijelio, maratonskim razgovorima, očaravajućoj dosjetljivosti i humoru”, naveo je Adam.

Autor: A.P.

VEZANE VIJESTI