Robert Anic/PIXSELL

Pjesma koju je otpjevao prije smrti: Otkrivena tajna o najvećem hitu Toše Proeskog

Autor: dnevno.hr

Pjesma “Igra bez granica” ovjekovječila je makedonskog slavuja Tošu Proeskog. Mnogi su nakon njegove smrti govorili kako je upravo tom pjesmom opisao svoj život. Nekoliko mjeseci prije smrti Toše je snimio veliki hit.

“To je pjesma koju sam pisao prije nego što sam upoznao Proeskog. Godinu dvije ranije sreo sam Nikšu Bratoša i kažem mu – Imam jednu pjesmu koju ne dam nikome.Nikome. To mi je toliko dobra pjesma, da ću pjevati sam pa makar sve pokvario. Ali od tebe za sve ono što smo do sada surađivali tražim da mi je aranžerski napraviš besplatno. I on pristane. Pita me kako se zove pjesma, ja kažem ”Igra bez granica”, otkrio je Miroslav Rus za Kurir.

 Miroslav se nakon nekog vremena vozio s Tošom koji je znao da Rus ima i puno neobjavljenih pjesama. Nakon što je Toše kopao po CD-ima naletio je na ”Igru bez granica”. Tada je Toše tražio da pjesma bude njegova, a na kraju je Miroslav Rus na to pristao. Pjesmu je Toše snimio od prve i oduševio sve.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.