Instagram

ODBACILA JE PRAVOG BOGA I SADA GA ODVRATNO SPRDA: Madonna ponovno šokira katolike!

Autor: A.P.

A samu slavnu pjevačicu u Vatikanu često prozivaju za bogohuljenje i sotonizam. A svojim koncertom u Rimu 2006. godine na olimpijskom stadionu u Rimu pjevačica je izvela parodiju raspeća te izazvala bijes Crkve.

Poznata po svojim blasfemičnim provokacijama na račun Katoličke crkve pjevačica Madonna najnovijom objavom na Instagramu uvrijedila je  mnogobrojne vjernike.

Naime, kako bi pokazala što misli o Katoličkoj crkvi Madonna se fotografirala na ulazu u crkvu s podignutim srednjim prstom. U opisu fotografije kako bi još jasniji njezin stav bio napisala je “Ona koja ne poštuje!

Među poznatima i slavnima gotovo da nema ateista, svi u ‘nešto’ vjeruju. Iako većina ima kršćansko porijeklo, a neki su i formalno kršteni, samo je manji broj njih ostao u svojoj vjeri koju su s nečime zamijenili.

Madonna je tako prešla na kabalu. Kabala je židovsko mistično ezoterično učenje o Bogu i svijetu. Nastoji objasniti svijet na osnovi tumačenja brojčanih odnosa i tumačenja slova. Židovski misticizam nerazdvojni je dio Tore, Mojsijevog Petoknjižja, koji čovjeka postupno uči kako biti čovjekom. Prema kabali, u stvarnosti postoje dvije sile ili kvalitete: želja za primanjem i želja za davanjem. Budući da želja za davanjem želi dati, ona stvara želju za primanjem, zbog čega ju obično nazivaju “Stvoritelj”. Prema tome, cjelokupna je kreacija, uključujući i nas same, manifestacija upravo te želje za primanjem.

Poznati vjeru ili religiju često mijenjaju, no postaje neobično kad se kršćanstvo odnosno vjera u pravog Boga – Isusa Krista zamijeni s idolima. Upravo se to događa po cijelom svijetu, ljudi napuštaju Krista i predaju se nekim drugim božanstvima.

A samu slavnu pjevačicu u Vatikanu često prozivaju za bogohuljenje i sotonizam. A svojim koncertom u Rimu 2006. godine na olimpijskom stadionu u Rimu pjevačica je izvela parodiju raspeća te izazvala bijes Crkve.

Irreverent One! ❤️????????❤️

Fotografiju objavljuje Madonna (@madonna)

Autor: A.P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.