PR

Novim singlom i spotom ‘Propala veza’ Nina Donelli osvaja hrvatske fanove (VIDEO)

Autor: dnevno.hr

Ninu Donelli hrvatska je publika, imala prilike vidjeti po prvi put na CMC festivalu ove godine u Vodicama, s pjesmom "Primitivac negativac".

„Propala veza“, naziv je novog singla mlade Nine Donelli, slovenske pjevačice koja sigurnim koracima grabi naprijed u svojoj glazbenoj karijeri!

Nova pjesma autorski je uradak provjerenog hitmejkera Dušana Bačića, a istoimeni spot djelo je redatelja Vedada Jašarevića. Atraktivan izgled, vrhunska audio i video produkcija svakog singla i jaka autorska ekipa ono su od čega Nina ne odustaje, a upravo o novom singlu kaže: „Unatoč tome što pjevam o propaloj vezi, ova pjesma ima veselu notu i dobru energiju. Njezina je poruka da žene uvijek, unatoč svim nedaćama u odnosima, trebaju ostati snažne!“

Ninu Donelli hrvatska je publika, imala prilike vidjeti po prvi put na CMC festivalu ove godine u Vodicama, s pjesmom “Primitivac negativac”, a u svojim pjesmama često pjeva o nevjernim muškarcima što je, kako sama kaže, popuna suprotnost od onih koje susreće u stvarnom životu.

Uz uspjeh pjesme koja se odmah zavrtila u domaćem eteru, spot za pjesmu obara rekorde! Njega je naime u samo tjedan dana na Nininom službenom You Tube kanalu pogledalo više od 700 tisuća fanova!

Nina Donelli „Propala veza“




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.