screenshot
screenshot

Lana Jurčević odgovorila na prozivke! Je li ovom porukom uspjela obraniti HZZ?

Autor: M.Matić

''To je zapošljavanje nezaposlenih mladih ljudi. Znam da će anonimnih hejtera na internetu uvijek biti, što god se pozitivno radilo, ali me iznenađuje što pojedini mediji prenose samo njihove reakcije kao relevantne", smatra Lana.

Nakon što se u javnosti pojavila lavina negativnih komentara na video Hrvatskog zavoda za zapošljavanje u kojem je nastupila, putem Facebooka se oglasila i pjevačica Lana Jurčević.

“Žao mi je što se jedna pozitivna priča u dijelu medija predstavlja na ružan i neprimjeren način. I kampanja i TV spot pa i moj angažman, imali su samo jedan, i to pozitivan, cilj. To je zapošljavanje nezaposlenih mladih ljudi. Znam da će anonimnih hejtera na internetu uvijek biti, što god se pozitivno radilo, ali me iznenađuje što pojedini mediji prenose samo njihove reakcije kao relevantne”, smatra Lana.

“I sama se često nađem u borbi s birokracijom i sigurna sam da su mnogi nezaposleni s pravom ogorčeni na šumu papirologije kroz koju često prolaze. Ali baš zato mislim da ova komunikacija ima smisla. Da bolje informira nezaposlene mlade ljude. Da se jave u Zavod. Da saznaju kako se mogu iskoristiti sredstva koja im Zavod dijeli za dodatno obrazovanje, prekvalifikacije, stjecajne radnog iskustva ili pokretanje vlastitog posla. I još nešto što mislim da je jako važno: vjerujem da će zbog ove kampanje i HZZ moći bolje razumjeti glas nezaposlenih kojima su ti programi potrebni. Ja sam samo pjevačica koja piše i pjeva svoje pjesme i želi nekome sivi dan pretvoriti u malo vedriji. Ja nisam ministar, ni Vlada, niti političar, niti to želim biti. Ja sam na istoj strani kao i vi”, zaključila je Lana i pozvala sve da podrže akciju.

Autor: M.Matić

VEZANE VIJESTI

ZADNJE VIJESTI