Zarko Basic/PIXSELL

NEZAUSTAVLJIVI DINO JELUSIĆ: Talentirani mladi glazbenik postao član slavnog američkog benda!

Autor: A.P.

Nakon nedavne pobjede na najvećem svjetskom festivalu pjevača New Wawe u Sočiju pobjednik prvog izbora za dječju pjesme Eurovizije ostvario je još jedan veliki uspjeh.

Pjevač Dino Jelusić hrvatskoj je javnosti poznat po pjevanju pjesme ”Ti si moja prva ljubav”. A s godinama je Dino odrastao i niže jedan uspjeh za drugim. Kako u Hrvatskoj, tako mu je karijera uzlazno krenula i izvan naših granica.

Nakon nedavne pobjede na najvećem svjetskom festivalu pjevača New Wawe u Sočiju pobjednik prvog izbora za dječju pjesme Eurovizije ostvario je još jedan veliki uspjeh.

Ovaj talentirani Zagrepčanin postao je član slavnog američkog benda Trans-Siberian Orchestra s kojim uskoro kreće na turneju po Americi u više od 50 gradova.

Naime, ovaj bend ima postavu od 18 članova među kojima su brojna poznata imena poput Joela Hoekstra gitarista i pjevača grupe Whitesnake, Paula O’Neilla i Alexa Skolnicka.

 Dino je na svom Facebooku objavio vijest o ulasku u popularni sastav.

‘Mislim da je vrijeme za najveću objavu dosad. Dakle, u 4. mjesecu sam se našao na privatnoj audiciji u Morrisound Studiju, Tampa, Florida, za bend Trans-Siberian Orchestra. 5 dana studija, 20 sati pjevanja, od bluesa, soula, do najtvrđeg metala. Nakon 2 mjeseca sam dobio poruku da sam jedan od dvojice pjevača koji su prošli audiciju. Znači od ove godine, na turneju idemo Mats Levén (Therion, Adagio, Candlemass, Yngwie Malmsteen) i ja. Turneja traje 2 mjeseca (i tako svake godine) po cijeloj Americi, počevši na Floridi, sa završetkom u Seattle-u’, stoji između ostalog u objavi.




Autor:A.P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.