Jurica Galoic/PIXSELL

NE PROPUSTITE VELIKI KONCERT: Halid Bešlić u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog

Autor: dnevno.hr

Halidovi koncerti uvijek su opisani kao spektakularni i prepuni emocija, pa to može očekivati i publika u Lisinskom

U gotovo 40 godina pjevačke karijere, Halid Bešlić je objavio više od 20 albuma, a njegove bezvremenske hitove poput Zlatnih struna, U meni jesen je, Prvog poljupca, Malo je, malo dana, Miljacke itd. pjevaju uglas sve generacije publike. Halidovi koncerti uvijek su opisani kao spektakularni i prepuni emocija, pa to može očekivati i publika u Lisinskom. Ne propustite večer koja će vam dugo ostati u sjećanju.

Bešlić tvrdi i kako ga pomalo nervira što mnogi olako shvaćaju njegove uspjehe i promatraju ih kao sasvim očekivane. Tvrdi da nije lako naći dobru pjesmu, otpjevati je i napuniti dvoranu bilo gdje.

Velika stvar

– Kad Halid napuni dvorane i stadione, to se tretira kao normalno. To me pomalo iritira. Kada ja napunim, onda je to normalno, očekivano, a kada drugi napune, e to je nešto drugo. Čujem ponekad kažu: „Ma, lako je Halidu, on otpjeva stih i to bude hit“. Nije to tako, bitno je naći pjesmu, znati je procijeniti… Velika je stvar imati „Lisinski“ i Sava centar, to su dva muzička hrama, tu ne može svatko pjevati. Treba se imati vrijednost da se pjeva u njima i da se one napune. Ne gledam to tako kao da se moj uspjeh podrazumijeva. Volim da svaki novi uspjeh bude novi uspjeh – iskren je Bešlić, prenosi Avaz.

Na kraju dodaje i da je odabrao pjesme za novi album, te da će ih biti osam.

– Na prošlom albumu sam ih imao jedanaest i mislim da to nije kako treba. Osam pjesama je optimalno. Toliko se može slušati da ne dosadi – zaključuje zvijezda.

Autor: dnevno.hr

ZADNJE VIJESTI