autor: Josip Regović / Universal Music
autor: Josip Regović / Universal Music

NAPOKON OBJAVLJENO: Poslušajte prvi singl pobjednice druge sezone showa The Voice – Najljepši glas Hrvatske! (VIDEO)

Autor: dnevno.hr

Pjesma je nastajala korak po korak, suradnjom Ruže, Brune Kovačića i producentskog dua EchoPilot, kojeg čine Florian Cojocaru i Martin Kromar. Sve strane su razmjenjivale ideje telefonski i e-mail porukama, da bi se na kraju pjesma finalizirala dolaskom Ruže u Beč, gdje je u studiju EchoPilota snimila vokalne dionice. " Florian i Martin iz Echopilota radili su produkciju, a kod njih sam i snimila vokal. Super smo se skompali i skužili. Nadam se da je ovo tek početak naše suradnje " otkrila je Ruža o novoj suradnji.

Ruža Janjiš , pobjednica druge sezone showa The Voice – Najljepši glas Hrvatske, predstavlja svoj debitantski singl “ Neke dane” ! Autor pjesme je cijenjeni hrvatski tekstopisac i glazbenik Bruno Kovačić , a nastala je u suradnji s austrijskim producentskim duomEchoPilot ! Singl “Neke dane” od danas je dostupan u radijskim eteru i na svim digitalnim glazbenim platformama, pod okriljem etikete Universal Music Hrvatska!

Presretna sam i jedva sam dočekala trenutak da objavimo pjesmu! Vrijedno smo je radili i bilo je uistinu super iskustvo – kreirati je i testirati s Brunom u Zagrebu, izmijenjivati ideje s Florianom i Martinom, koji su iz Beča, i na kraju otići u Beč te kod njih u studiju snimiti vokale i finalizirati sve! Pjesma me osvojila na poseban način i drago mi je da je sada konačno vani! “,  otkriva Ruža i zaključuje “ Hvala svima na podršci – od samih početaka u The Voiceu do sada; od Indire i njenog tima do moje sadašnje diskografske kuće Universal Music Hrvatska. Ovo je zbilja prava glazbena avantura! “.

Autor pjesme “Neke dane”, Bruno Kovačić , bio je član orkestra koji je u showu The Voice pratio natjecatelje. “Ruža je mnogima odmah prirasla srcu i jako smo se veselili kada je na koncu pobijedila “, rekao je Kovačić koji je Universal Musicu poslao dvije pjesme za Ružu. Kada su Ruža i njezin tim odabrali upravo njegovu pjesmu “Neke dane”, za kreiranje aranžmana zadužen je austrijski producentski dvojac Echopilot . “ Oni su predložili nešto drugačije rješenje dijela melodije. Vidio sam da se radi o profesionalcima koji barataju materijom “, dodao je Kovačić .

Pjesma je nastajala korak po korak, suradnjom Ruže, Brune Kovačića i producentskog dua EchoPilot, kojeg čine Florian Cojocaru i Martin Kromar. Sve strane su razmjenjivale ideje telefonski i e-mail porukama, da bi se na kraju pjesma finalizirala dolaskom Ruže u Beč, gdje je u studiju EchoPilota snimila vokalne dionice. “ Florian i Martin iz Echopilota radili su produkciju, a kod njih sam i snimila vokal. Super smo se skompali i skužili. Nadam se da je ovo tek početak naše suradnje ” otkrila je Ruža o novoj suradnji.

Ovih je dana snimljen i prateći videospot, za koji je zadužen redatelj Filip Filković Philatz, čiju objavu očekujemo uskoro, na Ružinom službenom YouTube VEVO kanalu:
https://www.youtube.com/user/RuzaVEVO

Podsjećamo, Ruža Janjiš je krajem travnja ove godine pobijedila u drugoj sezoni showa The Voice – Najljepši glas Hrvatske. Ruža je tijekom showa bila dio tima Indire Levak, koja ju je zajedno sa svojim timom vodila do samog finala i na kraju – pobjede u showu. U showu se posebno istaknula svojom Blind Audicijom i interpretacijom pjesme “You Shook Me All Night Long”, na čiju energičnu izvedbu su se okrenuli svi mentori, a Ruža je zatim odabrala Indiru, kao svoju mentoricu. Kasnije je ostala zapamćena po emotivnim izvedbama pjesama “Bože brani je od zla” Toše Proeskog i “Iz jednog pogleda” Massima.

Pjesma je topla i lagana, rađena po njenoj mjeri “, otkriva njena mentorica Indira Levak nakon preslušavanja singla i nastavlja “ Ruža zvuči baš onako kako sam zamišljala – sigurno, samouvjereno, moćno i školovano; vokal kojem takav izričaj itekako leži. Drago mi je da sam radila s Ružom, da smo joj moj tim i ja prenijeli svoje znanje i iskustvo koje će joj itekako koristiti… Znam da je Ruža na dobrom putu, veseli me njen budući rad i sa zanimanjem ću pratiti kako napreduje, jer ta cura itekako zaslužuje biti dio samog vrha naše glazbene scene “, zaključuje.

Pobjedom u showu postala je dio Universal Music glazbene obitelji, s čijim timom je nastavila raditi na svojoj samostalnoj karijeri, pomno tražeći pjesmu koja će biti njen prvi singl, što je upravo predstavljena “Neke dane”!

Autor: dnevno.hr

ZADNJE VIJESTI