Dusko Jaramaz/PIXSELL

Legendarni Mišo Kovač objavio novi singl! Poslušajte

Autor: Dnevno.hr

U svom glazbenom izričaju ostao je vjeran svojoj Dalmaciji

‘Pismo moja’, ime je novog singla Miše Kovača za koji je glazbu napisao Mišin dugogodišnji suradnik i prijatelj Dušan Šarac, a tekst Dinko Škevin.

Iako je prije sedam godina album ‘Ne tražim istinu ‘ najavio kao svoj posljednji studijski album, ljubav prema glazbi i pjesmi je prevagnula pa je Mišo prije nešto manje od godinu dana prvo iznenadio singlom  ‘Takav sam rođen’, a početak prošle godine obilježio i spektakularnim koncertom u Areni Zagreb pred više od 11 tisuća  obožavatelja. Nezaustavljivi Mišo tim je potezom najavio da ima nove planove koji uključuju nove pjesme, a moguće i novi studijski album.

U svom glazbenom izričaju ostao je vjeran svojoj Dalmaciji, pjevajući o njenim ljepotama i običajima. Njegove pjesme o neprežaljenim ljubavima poput  ‘Ostala si uvijek ista’ i  ‘Proplakat će zora ‘ danas imaju kultni status, a njegovu dosljednost i zadivljujuću glazbenu karijeru koja traje više od 50 godina i danas prati veliki broj obožavatelja.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.