Borna Filic/PIXSELL

KANADSKA POP ZVIJEZDA NAPUNILA ARENU: Koncert Justina Biebera za zaluđene tinejdžerice!

Autor: A.P.

Kanadska pop zvijezda oduševila tinejdžerice.

U Zagreb je kanadska pop zvijezda Justin Bieber sletjela malo iza 17 sati. Nakon dolaska, obožavatelje u zračnoj luci kratko je pozdravio i mahnuo im kad je sjeo u automobil. Najveći dio publike večerašnjeg koncerta činile su tinejdžerice koje su pred Arenu počele pristizati u ranim popodnevnim satima.

09.11.2016., Zagreb - Brojni obozavatelji Justina Biebera dolaze u Arenu Zagreb gdje ce odrzati svoj koncert u sklopu turneje Purpose. Photo: Borna Filic/PIXSELL

Oko 19 sati nastupila je predgrupa The Knocks, a Justin Bieber na pozornicu se popeo oko 20.20 sati. Njegov dolazak obožavateljice su popratile gromoglasim urlicima.

Video of Justin Bieber performing in Zagreb, Croatia. (November 9) #PurposeTour #PurposeWorldTour #PurposeTourZagreb #PurposeTourUpdates

A video posted by Purpose Tour Updates (@purposetourdiary) on

A valja spomenuti i kako je u Zagreb došlo i 50 kamiona sa svom potrebnom opremom. U Areni je  Bieber pjevao pred 19 tisuća vjernih obožavatelja. Pojedini obožavatelji su stigli i iz Australije, Danske, Izraela pa čak i s Grenlanda.

“Hvala vam svima na potpori i ljubavi koju mi večeras pružate. Osjećam da je ovo kuća puna ljubavi”, kazao je Bieber i izazvao ovacije.




Video of Justin Bieber performing in Zagreb, Croatia. (November 9) #PurposeTour #PurposeWorldTour #PurposeTourZagreb #PurposeTourUpdates A video posted by Purpose Tour Updates (@purposetourdiary) on

Autor:A.P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.