screenshot, HRT

Kada vidi što mu je Jacques Houdek sada poručio, prošlogodišnjem pobjedniku Eurosonga neće biti dobro!

Autor: dnevno.hr

Pjevač Jacques Houdek ne prestaje komentirati lanjskog pobjednika Eurosonga Salvadora Sobrala. Prvim komentarom, koji ga je naljutio jer je Portugalac pljucao po pjesmi Izraelke Nette Barzilai, Jacques je pokazao kako zorno prati što se događalo na ovogodišnjem Eurosongu.

Tako je objavio i čestitku osebujnoj Izraelki koja je pobijedila, ali poručio i još nešto…

“SJAJAN EUROSONG!!! PUNO FANTASTIČNIH PJESAMA!!! BILO JE NAPETO DO SAMOGA KRAJA!!! Moji favoriti Bugari EQUINOX ipak nisu dobacili daleko, ali meni je ta pjesma TOP! 🙂 Odlične su mi bile Austrija, Njemačka, Estonija… ČESTITKE Netta Barzilai נטע ברזילי NA ČISTOJ POBJEDI, razvalila je večeras! Iako nije bila moj favorit, moram reći da je nagradu svakako zaslužila. Vidjeti Salvadora Sobrala kako joj na kraju predaje nagradu bilo je NEPROCJENJIVO!!!” napisao je na Facebooku.

Jacques je zabilježio i trenutak kada Netti Sobral predaje nagradu i čestita na pobjedi. A naš pjevač je poručio: “Ova scena je SVE!!!” .

Podsjetimo, prošlog tjedna je Sobral rekao kako mu je izraelska pjesma užasna te kako je “srećom ne mora slušati ove godine”. No, taj komentar je razljutio našeg prošlogodišnjeg predstavnika na Eurosongu te mu je svašta poručio u poduljoj objavi na Facebooku.

“SRAM TE BILO, Salvador Sobral!!! SRAM TE BILO!!! Je li ovo način na koji bi pobjednik Eurosonga trebao govoriti? Pokušavao si se predstaviti kao skroman čovjek, pravi umjetnik, i možda si prevario cijelu Europu, no nisi mene prevario! Da ti kažem nešto, Salvador Sobral, prošle godine kad si propustio sve probe, a tvoja sestra ih je sve odradila za tebe, EBU te trebala diskvalificirati! To je bilo neprofesionalno i nepravedno prema svima nama koji smo bili tamo i radili teški posao”, između ostalog je napisao Jacques.




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.