Jutarnji list i Slobodna Dalmacija likovali zbog ‘fijaska’ koncerta Thompsona, fanovi brutalno odgovorili

Autor: Dnevno.hr

Urednici Thompsonovih stranica sa sprdnjom odgovorili na likovanje jutarnjeg lista

Marko Perković Thompson među ostalim izvođačima besplatno je sudjelovao na glazbeno-folkornom događaju naziva ‘Noć za nogomet’ održanom u srijedu navečer na splitskim Gripama u organizaciji nogometnog kluba Poljičanin 1921. a s ciljem pomoći u projektu izgradnje sportske dvorane u Srinjinama.

Jutarnji list prenio je reportažu Slobodne Dalmacije s događaja i naslovio članak:  THOMPSON DOŽIVIO KONCERTNI FIJASKO Na splitskim Gripama njegov nastup nije došao gledati gotovo nitko, a nastupao je uz Kiću, klape i Johnnyja Gitaru!

Ne možemo se ni mi, kao ni urednici Thompsonovih stranica, oteti dojmu da Jutarnji likuje zbog neposjećenosti događaja. Spomenimo samo kako je Marko Perković Thompson jedan od najuspješnijih, ako ne i najuspješniji glazbenik s hrvatske estrade koji je otpjevao brojne humanitarne koncerte, napunio navjeće dvorane u Hrvatskoj, koji godinama hara domaćom glazbenom scenom… Jutarnji list, čini se, za to nije briga, nikad o tome nije ni izvještavao…važno im je bilo samo dočekati dan kada će se na koncertu gdje gostuje i Marko Perković Thomspon pojaviti manje od 10 tisuća ljudi pa da mogu bubnuti “spektakularan” naslov.

Prenosimo vam komentar sa službene Facebook stranice Marka Perkovića Thompsona:

Jutarnji pukao od sreće: NIJE USPIO HUMANITARNI KONCERT NA KOJEM JE UZ OSTALE IZVOĐAČE NASTUPIO I THOMPSON.

Komentirat ćemo samo zločesti naslov YUtarnjeg lista “THOMPSON DOŽIVIO KONCERTNI FIJASKO” a ostalo prepuštamo Vama i čitateljima toga lista.

Naime, kao i nebrojeno puta do sada, a na molbu organizatora, Thompson se odazvao i na ovu humanitarnu akciju. Naravno, nije imao koncert već je otpjevao par pjesama.




Mi, njegovi fanovi, duboko suosjećamo s tugom novinara iz Jutarnjeg lista i ovom prilikom obećavamo veću reklamu za njegove nadolazeće KONCERTE, kao što obećavamo i da ćemo im slati slike s koncerata kako bi bili manje zabrinuti, a ujedno da bi mogli (KAO I DO SADA) pisati o prepunim dvoranama, trgovima i stadionima bez ijednog izgreda na Thompsonovim koncertima.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.