JEDVA ČEKAMO: Jinxi najavili veliki koncert u Domu sportova

Autor: dnevno.hr

Od prvog velikog hita Jinxa 'Smijem se' prošlo je već punih dvadeset godina, a iako u početku nije bilo 'Easy', Jinxi danas opravdano nose titulu jednog od najprepoznatljivijih i najpopularnijih domaćih bendova koji i dalje svojim uspješnicama osvajaju srca publike

Novi spot grupe Jinx za singl ‘Easy’ svoju je televizijsku premijeru imao ove nedjelje u emisiji TOP.hr, a osim predstavljanja novog spota Coco Mosquito ekskluzivno je najavio i koncert kojeg nam Jinxi pripremaju 4.5.2018. u Domu sportova!

Koncert će biti održan točno godinu dana od rasprodanog koncerta u Tvornici kulture, kada su premijerno predstavili dugoočekivani album –  ‘Pogrebi & Pomiriši’!

Od prvog velikog hita Jinxa ‘Smijem se’ prošlo je već punih dvadeset godina, a iako u početku nije bilo ‘Easy’, Jinxi danas opravdano nose titulu jednog od najprepoznatljivijih i najpopularnijih domaćih bendova koji i dalje svojim uspješnicama osvajaju srca publike.


                                           Foto: Blaž Fortuna

Od ‘Brazila’, ‘Ljeta’, ’Na plaži’,  ‘Koliko suza’, ‘Tamo gdje je sve po mom’, preko ‘Na čemu si ti’, ‘Da smo se voljeli manje’, ‘Jesmo li dobro?’, ‘Maradona’ i brojnih drugih, Jinxi su svojom prepoznatljivom verzijom alt-popa uvijek iznova potvrđivali svoj status na sceni, što danas cijene ne samo oni koji ih prate od njihovih početaka, već i nova, mlada generacija publike.

Veliki koncert u Domu sportova bit će zasigurno jedan od najočekivanijih nadolazeće koncertne sezone i prilika da Jinxe vidimo na velikoj pozornici u punom sjaju!




Ulaznice su dostupne već od petka, 8.12. u sustavu Eventima, a svoje ‘Early bird’ ulaznice potražite do 14.1.2018. ili do isteka zaliha. U pretprodaji će se prodavati od 15.1. do 15.3., a od 16.3. pa do koncerta ulaznice će se prodavati po redovnoj cijeni. 

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.